Meddelande till någon/några av er!

2

Här kommer ett meddelande till någon/några av er!

Någonting har inte blivit som du önskat, värdera noga vad som egentligen hänt. Lär av det, för att sedan kunna använda din erfarenhet av detta i framtiden. Det känns som att någon kanske inte är eller har varit riktigt ärlig här. Men du ska inte tänka på vad du förlorat, inte på hämnd, känn inte detta som ett misslyckande. Utan istället se vad du lärt, eller kommer att lära dig och gå stark ur detta nu! Återställ balansen och harmonin!

Försök tänka logiskt i situationen, skapa ordning och reda i ditt känsloliv. Tänk ut en plan, och agera efter den. Se till att allt sköts ordentligt och ta en sak i taget.  Tro på dig själv och din förmåga även om det inte blev som du tänkt!

Änglabudskapet i detta är att du ska lyssna inåt, du vet vad du behöver göra.

I kärlek&Ljus,
Maria

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Hej Maria🌻
  Fick möjlighet att möta dina vackra blogg via en vän.
  Vad fint allt är ,inspirerat och sannt✨❤️ Jag brukar vara si så där med att gå in på blogg mm men tacksam att fått möta detta🦋 spännande hur allt serveras fram i livet! Något vackert är det som jag skulle se…inse..och väckas inom mig. Tack🙏🏽
  Massor med kärlek och magi till Dig🌻✨💕
  Kram
  Bea

  • Hej Bea!
   Tanken med min blogg är att sprida ljus, kärlek och hopp. Men också att väcka eftertanke om vad livet egentligen handlar om.
   Så jag blir glad av att läsa att du fått ut något av min blogg, det är hela poängen från min sida.
   Allt gudomligt ljus till dig.
   I kärlek,
   Maria

Lämna en tanke