Rädslorna stoppar dig ifrån att nå din fulla potential…….

2

I dagens inlägg tänkte jag skriva lite om rädslor och vad det gör med oss människor.

Det finns bara TVÅ typer av rädslor som vi har med oss från födseln. Dessa är rädslan för höga ljud och rädslan för att  falla.  Mycket sällan handlar våra rädslor som vuxna om höga ljud eller för att falla, eller hur?
De rädslor vi har som vuxna har vi lärt oss själva genom vår omgivningen.
Man kan känna rädslor för att inte duga, rädslor för att bli gammal, rädslor för förändring, rädslor för att dö, rädslor för myndigheter etc. etc.
Alla dessa rädslor du bär på hindrar dig från att leva ett liv i frihet, det hindrar dig från utveckla och leva i din fulla potential. Rädslorna stoppar dig helt enkelt från att leva livet fullt ut, istället lever du på halvfart.

Jag har sett exempel där människor vet vad som är rätt, men ändå gör tvärtom på grund av sina rädslor. Det är som om att rädslan har blivit ett sätt att leva för många människor, en konstant upplevelse som styrs av ens tankar. Rädslorna sitter i ditt huvud, i dina tankar och dina tankar är kraftfulla.
Du skapar ditt liv med dina tankar. Det du fokuserar på, det är det du attraherar. Så vilket liv skapar du om du går runt och är rädd för en det ena en det andra?

Identifiera dina rädslor. Frigör dig från dom och lev i din fulla potential. När du börjar trotsa dina rädslor, då kommer du också märka hur din själsliga utveckling tar fart. Kom ihåg att du har en mänsklig upplevelse för att utvecklas själsligt. Det är min fulla övertygelse att det är meningen att du ska våga! Du ska inte gå runt och känna oro/rädsla.

Så ge dig hän! Gör det du drömmer om. Låt inte rädslan ta beslut för dig. Våga förändra det som inte är bra. Stå upp för dig själva. Gör det starkt och utan rädslor!
Du är villkorslöst älskad och omhändertagen av Universum. Det finns ingenting att vara rädd för…….så börja leva.

I kärlek&Ljus,
Maria

Ps. Du kan kontakta mig via mail om du behöver stöd, råd eller vägledning i livet.
maria.ottosson09@gmail.com
Det går också bra att lägga till mig som din vän på facebook .

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Hej Maria! Har läst om rädslor….. jag har rädslor för att ramla , hur ska jag hantera det på ett bättre sätt än nu? ( har en muskelsjukdom som har försvagat mig men nu är jag räddare än jag varit. Kan inte resa mig upp om jag ramlar omkull). Tacksam för svar hälsningar Annika H

    • Du är hjärtligt välkommen att maila mig om dina problem. Ger inte rådgivning här på bloggen.
      Stor kram,
      Maria

Lämna en tanke