Meddelande till någon/några av mina läsare!

4

Här kommer ett meddelande till någon/några av mina läsare!

Det känns som om någon/några av er håller på att vakna upp! Vakna upp ur illusionen. Du börjar ifrågasätta livet och hur det egentligen ska levas. Vad är det som egentligen betyder någonting? Du börjar kanske till och med ifrågasätta de relationer du har runtomkring dig. Var inte rädd att bryta relationer som inte längre ligger i linje med dig själv. När du väljer nya vägar, så vila i vissheten om att nya inspirerande relationer och händelser kommer komma in i ditt liv! Dra upp “rullgardinen” och verkligen se vad som finns där bakom! Andlig tillväxt, förbättrad intuition och självinsikt kommer snart ta mer plats i ditt liv!

Fortsätt framåt utan rädslor……..

Änglarna hälsar att du ska lita på din inre kunskap. Agera nu och utifrån din intuition!

I Kärlek&Ljus
Maria

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Haha, måste skratta lite, jag har just sagt till en vän att jag ska göra mig av med lite vänner som inte ger något och skilja mig. Nog har rullgardinen åkt upp med buller och bång alltid. Och änglarna har verkligen varit till hjälp och väglett mig. Tack💖, när jag läste var det som en bekräftelse att jag är på rätt väg.

 2. Tack! 😊 Precis på jakt efter ett nytt jobb, som inte sliter ut mig totalt.
  Har bokat tid hos min handläggare just för att diskutera detta. Hoppas…ja, jag önskar så att det händer snart.
  Känner mig i limbo..😕

  • Tankens kraft är stark. Tro på dig själv och var tydlig med vad du önskar jobba med istället.

   Stor kram,
   Maria

Lämna en tanke