Att leva i Andlighet

0

Vi behöver inte någon religion för att leva Andligt. Vi behöver inte tillbe någon speciell gud, hålla på med kristaller eller göra trumresor. Det som behövs för att leva ett liv i andlighet är medvetenhet. En medvetenhet i vårt sätt att leva och agera.

Andlighet för mig handlar om hur jag förhåller mig till livet och om hur jag behandlar mig själv och andra. Det låter ju superenkelt, men börjar man titta närmare på innebörden av detta inser man snart att det kräver en hel del av en själv. Framförallt att leva medvetet och att våga rannsaka sig själv och ens handlingar.

Att leva i Andlighet innefattar;

Kärlek, förmågan att leva i och agera utifrån kärlek. Förmågan att älska sig själv och sina medmänniskor villkorslöst.
Medkänsla, att ha en sund empati för sina medmänniskor och sig själv.
Förlåtelse, att faktiskt klara av att förlåta människor som gjort dig illa eller besviken. Och förlåta dig själv för det som varit och för det du gjort som kanske inte blev som du ville.
Acceptans, acceptera det som är för att hitta energi för det som kommer.
Ta ansvar, ta ansvar och se till att jag får utrymme i mitt liv att ta hand om mitt själsliga liv. Ta ansvar över mitt fysiska liv och inte bli ett offer eller känna självömkan för omständigheterna.
Att leva utan rädslor, rädslor är förgörande och hindrar dig från att blomma ut och leva i din fulla potential.
Ha tillit, ha tillit till att allt du behöver kommer att komma din väg, ha tillit till att allt sker av en mening, ha tillit till att du är älskad och omhändertagen av Universum.När du börjar känna tillit, då helt plötsligt blir det lättare att leva fullt ut.

När du börjar anamma ett förhållningssätt i livet då dessa ovannämnda faktorer börjar dominera ditt liv….då lever du i andlighet. Då kommer du så småningom att öppna upp för din egen personliga upplysning.

Livet vi har här på jorden ska levas. Det är meningen att vi ska vara i nuet, men med en medvetenhet och med en kontinuerlig rannsakan av vårt agerande, våra känslor och våra tankar. Det är genom medvetenhet och rannsakan vi växer, utvecklas och kan leva i samklang med vårt högre syfte här på jorden.

 

I Kärlek&Ljus,
Maria

Ps. Du är varmt välkommen att kontakta mig via mail om du behöver råd eller vägledning i livet.
maria.ottosson09@gmail.com
Det går också bra att lägga till mig som din vän på facebook .

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke