Meddelande till någon/några av er läsare!

0

Här kommer ett meddelande till någon/några av mina läsare!

Det ser ut som om något har hänt i ditt liv som gett dig ett tillskott av energi. Du har fått förnyad motivation. Nu är det dags för att få saker och ting gjorda. Sätt igång! Var uppmärksam på detaljer och var noggrann. Du kan ha känt dig rädd tidigare, men du uppmanas att släppa dina rädslor! Släpp det gamla och gör dig fri! Lyssna inåt och lita på din intuition. Sjösätt dina planer, tiden är inne nu!

Änglarna hälsar att ” mitt i denna nya energivåg ska du komma ihåg att andas. Ta djupa gudomliga andetag för att väcka ytterligare energi i din kropp. Påminn dig själv dagligen om din andning, den är viktigare än du tror”

I Kärlek&Ljus,
Maria

Ps. Du är välkommen att kontakta mig via mail om du behöver råd/vägledning i livet.
maria.ottosson09@gmail.com
Det går också bra att lägga till mig som din vän på facebook .

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke