Meddelande till någon/några av er läsare!

4

Meddelande till någon/några av er läsare!

Det set ut som om att någon/några av er går runt och letar efter svar på någon situation i ditt liv. Du känns mycket sökande och vet inte varken ut eller in. Det här har pågått under en tid och börjar väcka ångest och stress inom dig. Du behöver grunda dig själv, stilla ner saker och ting runtomkring. Sök dig till lugnet. När du kommit dit så kommer du hitta svaret inom dig. Du uppmanas att lyssna inåt och lita på din intuition. Du behöver verkligen inte rusa in i något utan ta det lugnt. Du kommer få alla svar till dig och i det så kommer du se klart på situationen. Ibland är det bättre att helt och hållet bestämma själv än att söka råd hos andra människor. Det här känns som en sån situation. Du vet bäst själv i det här. Lita på dig själv!

Änglarna hälsar ” att du ska gå ut i friska luften. Sök dig till naturen. Naturen är stressreducerande och mycket helande”

I kärlek&ljus,
Maria

Ps. Du är välkommen att kontakta mig via mail om du behöver råd/vägledning i livet.
maria.ottosson09@gmail.com
Det går också bra att lägga till mig som din vän på facebook .

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Kram till dig Maria ,du har verkligen varit till hjälp o stöd i min sorg efter min älskade hund Mozart o dina vägledande ord i mitt liv det stärker mig ,nu försöker jag tänka så positivt jag kan att universums änglar hjälper min älskade diabetes sjuka son ska få chansen att få köpa ett litet hus nära min systers hus ,det skulle kännas som en lättnad, var rädd om dig Maria o din stora familj som du har ,Kramizar från Eleonor

Lämna en tanke