Påminnelse….UTLOTTNING av helande ängel!

99

Utlottning av helande Ängel !

Nu har du chansen av vara med i utlottningen av denna fina ängel i rosenkvarts. Jag kommer ladda den med helande, lugnande och kärleksfull energi! Detta kommer jag göra efter att jag utsett vinnaren, så den laddas personligen till dig som vinner!

Vill du vara med i utlottningen så skriv en kommentar här på bloggen! Skriv gärna varför du vill bli vinnaren.

Utlottningen pågår till tisdagen den 13 mars kl 20.00! Jag kommer under onsdagen den 14 mars meddela här på bloggen vem som är vinnaren! 

Jag önskar att jag haft varsin  helande ängel till er fina läsare! Men här bredvid mig finns bara en som kommer förberedas och skickas iväg till en av er!

I kärlek&Ljus,
Maria

Ps. Du är varmt välkommen att kontakta mig via mail om du behöver råd/vägledning i livet.
maria.ottosson09@gmail.com
Det går också bra att lägga till mig som din vän på facebook .

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

99 kommentarer

 1. Åh vad glad jag skulle bli.. jag fick en sådan av en vän för flera år sen.. sen tappade mitt barn den i vårt stengolv..vilket resulterade att den gick sönder.. skulle va fantastisk att få en ny💖

  • Hej jag går på kurs för att lära mig mer om andlighet samtidigt går jag kurs för att lära mig healing är inne på sista delen. Jag voŕe glad om jag vinner ängeln den kan ge mig större kraft när jag ger healing/Ingela

 2. Jag skulle jättegärna vilja vinna en rosenkvarts ängel..
  Jag behöver lugn o kärlek….har det väldigt trendigt nu
  Kram💖

 3. Marie i Skåne on

  Så fin, om det är meningen jag ska få den..
  jag tycker om änglar, pratar med dem och försöker lyssna på dem…

 4. Anna Saltin on

  Vilken fin gest. Vi behöver fler änglar som du i världen. Jag skulle bli så glad om jag fick en sådan vacker ängel att meditera med. Ljus och kärlek till dig.

 5. Jag vill gärna vinna denna fina ängel, älskar änglar och de ger mig frid i sinnet. Denna rosa skulle ge mig kraft att finna kärleken igen 💗

  • Jag känner mig redo för färändring men när jag ger mig ut utanför boxen är jag sårbar. Då skulle det vara tryggt med en Ängel vid min sida 😇💗

 6. Heléne Holmberg on

  Jag är för det mesta sängliggande pga sjukdom, blir många jobbiga tankar, tyvärr. Men jag är egentligen en glad o positiv person. Brukar alltid få hjälp av änglarna när det blir alldeles för jobbigt. En fin liten ängel brevid mig är aldrig fel. Kram <3

 7. En hjälpande ängel för mig och mitt hjärta. Har ett arbete som jag älskar, men mitt hjärta blöder över hur barn far illa i dagens samhälle, ibland räddas de och ibland kan man inget göra. Jag vet att mina beslut kan påverka deras liv och vara en räddning, men gränsen är hårfin. De gånger jag inte kan hjälpa fast behovet finns hos barnet, men en förälder ej ser, då blöder mitt hjärta och jag ber en ängel vaka över dessa barn.

 8. Lena Frimansson on

  Önska något sa någon och jag önskar därmed att vinna denna ängel. 💖🧖🏼‍♀️💖

 9. Hallå 🙂 Jag skulle bli jätteglad om jag vann den fina ängeln ☺️ Jag vill vinna denna helande ängel för att jag strax innan jul började leva efter attraktionslagen men har upptäckt blockeringar som måste läkas, så en helande ängel vid min sida när jag mediterar hade varit underbart 💖 Kram och tack 💕

 10. Jag skulle verkligen behöva helande och kärleksfull energi 🙏🏻 Blir kanske en present från mina änglar i himlen då jag fyller 35 den 14/3 ✨

 11. Ewa Larsson on

  Har helt enkelt ingen bra förklaring till varför just jag skulle vilja bli förärad med denna ängel. Bara en önskan.

 12. Lina Larsson on

  Hej.. Jag vill vinna denna helande ängel till min kompis Jeanette som har gjort ett uppbrott från en man som inte var den man hon trodde var och fick ett trasigt hjärta som behöver healing ❤️ Hon är en sån fin vän som behöver en ängels stöd nu 👼

 13. Jag är omgiven av dåliga energier hela dagarna på mitt arbete och skulle verkligen behöva skydd och helande energier för att motverka detta! Ljus och kärlek ❤️

 14. Viola örtenhag on

  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna fina ängel Jag har haft så mycket tråkigheter en längre tid och mistat kära vänner och en bror som jag går igenom sorgearbeten med Jag var till änglarna varje dag och jag samlar på änglar

 15. Ann Arvidsson on

  Jag älskar änglar och rosenkvarts, så vad vore mer perfekt än en ängel i rosenkvarts.💗

 16. Titti skarp on

  jag önskar ha denna hemma vid min sida då jag mist så många i min släkt som jag saknar så
  mor och mormor som jag saknar så + många fler
  att ha denna vakande vid min sida skulle kännas bra
  hoppas på turen

 17. Så fin!
  Det pågår mycket hos mig just nu med tankar och känslor. Det kommer upp mycket gammalt som jag behöver bearbeta och det vore underbart med en ängel som påminner om alla de andra som finns runt mig ❤️

 18. Kristina Danhage on

  En helande ängel skulle vara underbart. Livet är i dag mest kaos. Kämpar med att försöka orka och tar alltid på mej mer än jag borde. Vill ju göra allt för alla.. alltid ställa upp och dessutom kaos i mitt känsloliv, vill inte vara kvar i mitt nuvarande förhållande men ser ingen möjlighet att ta mig ur..ekonomi som inte håller för eget boende, sjukpensionär… En stärkande ängel skulle kanske ge mig styrka att våga och orka.

 19. Min kärlek till andra har jag alltid gett i den mån att jag alltid glömmer mig själv, en helande ängel är kanske det jag skulle behöva för mig själv just nu.

 20. Efter många år av kämpande skulle denna ängel av rosenkvarts med helande, kärlek och lugn ge mig/oss en tro på ett lugnare tid framåt för oss alla i familjen efter mobbning och utan stöd i skolan för våra killar😇🙏💟

 21. Jag hoppas jag vinner! Jag startar ett nytt liv, från separation till ny start med allt vad det innebär. Lite tröst och vägledning och romtillverkaren mig ❤️

 22. Hej, jag skulle bli jätteglad om jag fick äran att vinna den fina ängeln💖 Jag har blivit väldigt intresserad av kristaller de senaste veckorna, efter att jag hade en dröm. I drömmen såg jag den rosa kristallen rosenkvarts. Jag visste ingenting om kristaller. Dagen efter kände jag så starkt att jag var tvungen att ha en sådan som jag såg i min dröm. Det var som att någon försökte berätta det för mig. Så efter skolan gick jag och mamma till en andlig butik i stan. När jag kom in i butiken drogs jag direkt till en rosenkvarts. När jag tog upp den i min hand så kände jag direkt att den skulle jag ha! Det var precis så den såg ut i min dröm. Och jag drogs så starkt till den, så häftig känsla💖 Som sagt… jag skulle bli jätteglad för ängeln💖😊

 23. Vore väldigt glädjande att vinna denna vackra ängel 💞 Tack för chansen att få vara med & tävla❣

  • Tina verdin on

   Skulle verkligen behöva en helande ängel efter ett turbulent år o som nyopererad behöver jag all positiv energi som finns för att läka. Så hoppas, hoppas, hoppas på turen 😄❤🙏

 24. Susanna Jokinen on

  En fantastiskt vacker Rosenkvarts Ängel. Laddad med helande, lugnande och kärleksfull energi Har vi alla behov av. 😍❤

 25. Ulrika Claesson on

  Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg ängeln. Kände att vi hör ihop. Vi får se vad universum vill.

 26. Carina Eriksson on

  Änglarna är mina nyfunna och trogna vänner. De enda som lyssnar och förstår i alla lägen💗

 27. Pia Arvell on

  Jag tackar för möjligheten och chansen att vinna. Jag vet exakt vilken av mina vänner som skulle bli överlycklig över denna ängel och ”behöva” energin från den för att komma vidare.
  Tidigare har jag haft många kristaller och stenar, men de flesta blev stulna vid en inbrott och mycket kunskap har jag tappat. Men rosenkvarts, den minns jag. <3

 28. Åhhhh en helande ängel skulle jag verkligen behöva då jag behöver ny kraft, mod och kärlek. Jag går nu igenom en mycket svår och påfrestande skilsmässa och där våra barn brutit med sin far för att han gjort dem så illa. Jag behöver verkligen mer kraft för att stötta och hjälpa mina barn.

 29. Mervi Järventaus on

  Jag tror på änglarnas vägledning, tröst,kärlek!Änglarna finns hos mig, alltid även om hjälpen kanske kan dröja. Jag är aldrig ensam!

 30. Roswitha Laggar on

  Skulle vara jätte lycklig om han skulle vara hemma hos mig.
  Älska Änglar, pratar varje dag med dom 😇
  Han är hjärtligt välkommen ❤

 31. Jenni Fridvall on

  Hej. Jag skulle gärna vinna den, för att finna styrkan att hjälpa mina barn. Den äldsta blir mamma närsomhelst och vill att jag ska vara hos henne när bebisen föds och min yngsta behöver mig att stå upp för honom och hans rätt att gå i skolan, varje dag… hans pappa och jag tycker olika… den lilla ängeln skulle skänka glädje här som min familj❤️💕 Kram Jenni

 32. Agneta Bergbacken on

  Skulle vara fint att ha en egen ängel bredvid sängen. Försöker att ha med någon eller några kristaller varje gång jag mediterar och ängeln vore så bra för det. Den är så fin och jag älskar rosenkvarts det är en bra kristall.

 33. Annika Hult on

  Hej Maria ! Jag skulle behöva en helande ängel ….. nu har det varit så mycke bakslag o tråkigt ….går å väntar på att det ska lossna . Vet inte hur jag ska bete mig ! Hoppas på tur …. på helande 🙏

 34. Lena Sturesson on

  Allt omtumlande jag varit med omChefer som mobbar till nära mamma och syrran som lämnat jordelivet behöver man allt lugnade man kan få 💕

 35. Vilken vacker ängel👼önskar att jag fick ha den med mig överallt ge mig hopp och tro och tillit😊😊

 36. Maria Bark on

  Hej💕. Jag går genom andliga resa som kan vara turbulens. Personlig utveckling resa är jobbig. Behöver balans och harmoni och att hitta den vägen, rätt frekvens ❤️

 37. Malin andersson on

  En vacker ängel är en underbar födelsedags present 😍blir 47 år imorgon har haft ett tufft år det blir ljusare🌟❤
  Kram Malin

 38. Carina Kjell on

  Skulle så gärna vilja att denna fina ängeln blir min behöver helande o kärlek då jag har o ska gå igenom jobbiga saker❤skulle bli så tacksam o glad😍

 39. Skulle bli så otroligt tacksam & glad av att vinna denna ♥️ Jag har gått och går igenom en väldigt tuff och intensiv tid nu och sen 1,5år tillbaka och har tappat mig själv på vägen. Försöker lära känna mig själv på nytt och den jag är menad till att vara. Men har förstått att det inte alls är det lättaste! Att kunna få tillbaka kärleken till sig själv igen skulle vara en underbar känsla! 🙏 En inre frid och harmoni 💗 Kram

 40. martina blomgren on

  Jag har en kronisk sjukdom och har ont rätt ofta, skulle behöva en ängel som kan ta mig igenom de trötta dagarna så jag orkar ta mina underbara hundar på lite mer äventyr, och kanske jag kan få hjälp att sova bättre på nätterna <3

 41. Jag har några svåra avslut jag måste göra nu i vår för mitt välbefinnande. Behöver verkligen all hjälp jag kan få för att våga göra dessa, som jag borde gjort för länge länge sedan, men har tänkt mer på andra än mig själv. I år måste jag lära mig att lyssna på min inre röst och att kunna komma i kontakt med mina känslor igen🙏💜

 42. Ellinor Wångstedt on

  Jag jobbar mycket på att uppnå/bibehålla en bra hälsa både fysiskt och mentalt så en helande ängel skulle kunna påskynda kroppens egna helande! ❤️😇💪🙏

 43. Första gången jag hörde talas om en ängel i rosenkvarts var då min mediala bana började på riktigt för ca 10-12 år sedan. Det var en änglakurs utanför Motala och min goda vän Camilla kanaliserade att jag skulle ha en rosenkvarts ängel.
  Vet inte varför jag inte köpt någon, men kanske är för jag ska vinna en som är laddad med ordentlig energi.

  Universum får ge svaret på det och jag får leva i tillit att den som behöver den går den. ❤😇

  Mia

 44. birgitsanglarum on

  Jag vill gärna vinna en ängel. Jag har under det senaste året samlat på mig många vackra änglar.
  Varje dag pratar jag med mina änglar och ber dem om hjälp med olika saker, kanske att trösta mig eller något annat. Om jag vinner denna ängel så ska min svärmor få den av mig.
  Änglakramar <3 Birgit

 45. Eva Helmersdotter on

  Skulle betyda så mycket att få denna underbara ängel. Är inne i en väldigt svår sorg efter en seperation som resulterade att jag är tvungen att lätta min tunga ryggsäck sen barndomen. Hoppas denna ängel kan hjälpa mig att älska mig själv igen. Tack för allt det fina du ger av dig själv och som ger oss så mycket.
  Kram❤😇

 46. eva vilnegård on

  Sårad ängel vill bli hel.Behöver nog en vid min sida som stärker stegen,besluten,glädjen och livskraften ytterligare.

 47. Så tacksamt det skulle vara att ha en helande och kärleksfull ängel vid sin sida, just här just nu i verklighetens skarpa kanter.

 48. Å den skulle jag behöva. Jobbig separation med lögner som aldrig tar slut. Blåst på pengar och möbler. Så denna ängel behöver jag för att bli stark.

 49. Tina Jonsson on

  Så vacker! ❤️
  Vill att hon ska få va starten till ”mitt nya rena” lilla Ängla altare där jag kan finna styrka kärlek & ro. 🙏🏻

 50. Maria Mattsson on

  Vilken fin gest!
  Skulle bli överlycklig att ha en ängel vakande över mig! ❤
  Kärlek till dig! ❤

 51. Hur du än mår
  Vad du än gör
  Vakar din ÄNGEL
  precis ovanför

  Så glad om denna ängel vill bo hos mig för alltid!

 52. Åh, jag precis vad jag behöver. Jag har precis slutat med min antidepressiva medicin och behöver ha all hjälp jag kan få för att orka med utsättningssymptomen.

 53. Jag har ett stort hopp om att denna ängeln kan hjälpa mig att besegra flera års sjukdom och på så sätt stärka vår familj igen.

 54. Jag har sen en tid tillbaka en oroskänsla i min kropp som inte vill försvinna, hade denna ängel kunnat hjälpa mig hitta lugnet igen hade jag blivit glad!

 55. Mycket har hänt i mitt liv det senaste. Jag har flyttat till en ny ort – ensam utan att känna någon – för att jag kände att det var dags att gå vidare. Jag följde min känsla, men lite ensamt känns det emellanåt. En ängel fylld med godhet skulle kännas fint just nu. <3

 56. Jag skulle verkligen behöva en skyddande, helande och lugnande ängel då jag har det väldigt turbulent runt mig sedan ett par år tillbaka. Har en tonårsdotter som inte alls mår bra just nu och behöver mycket stöd och hjälp. För att själv finna och behålla kraften för att finnas där för henne, och själv stå stabil i detta skulle jag verkligen önska att jag vann denna fina ängel <3 Rosa är dessutom min älsklingsfärg.

 57. Min son 26 år tog sitt liv i november 16..jag behöver all helande kraft som bara går efter att jag hittade honom hängd 😢💕💖💕 hoppas på tur..kram

 58. Jag brukar inte ha turen att vinna men det känns som jag ska försöka ändå därför skriver jag här.

 59. Eva Jacobsson on

  Älskar rosenkvarts, som barn plockade jag dom stenarna på min badstrand. Har haft ett stort ansvar under lång tid som har släppt nu, behöver nu hitta min väg framåt. En ängel i rosenkvarts kan kanske ge mig energi och kärlek så jag hittar vägen , stapplar lite nu.

 60. Skulle bli så glad över en healing ängel vid min sida då fibron tar mycket energi 💙 och sen när man ska in på operation.. ❤🌺

 61. Jag har alltid dragits till namnet ängel o allt som har med kärlek o göra.. De går inte beskrivas med ord men de ger mig styrka..

 62. Susanne Stener on

  Jag tror att jag varit dålig på att ge och ta emot kärlek ”pga blockeringar ” Men är nu öppen för livet i sin helhet 💖

 63. Annelie Johansson Berggren on

  Jag skulle vilja vinna ängeln för jag behöver lite extra påminnelse i min påbörjade resa mot en större kärlek till mig själv och ett större lugn i nuet. Den ängeln skulle få en plats i mitt sovrum så att jag kan vakna och somna med ett sundare hjärta ❤️

 64. Ann-Charlotte on

  Jag skulle vilja vinna för att den är kärlek och min önskan är kärleksliv <3 så jag skulle lägga under min kudden…

 65. Jag älskar änglar och rosa är en av mina absolut favorit färger , både ger mig harmoni i själen <3

 66. Gärna!❤ Skulle vara skönt och tryggt att ha en ”vän” som följer med mig på min helande resa.

 67. Helen Johnsson on

  Å. Den är till mig. Jag har precis brutit upp ur ett förhållande. Behöver helande och kärleksfulla energier runt mig ❤

 68. Maria Soovik on

  Anledningen till att jag vill vinna denna tävling är för att jag förloraförlorat min självkänsla och självförtroende. Efter så mycket negativitet, ångest, sömnproblem så har jag idag äntligen lyckats tagit tag i problemet en gång för alla. Nu är det läkningen inom bords som måste funhera så jag ska hitta kärleken till mig själv igen.
  Därför önskar jag vinna denna tävling.

 69. Veronica Svanström on

  Jag skulle bli så glad om jag vann..💕 Har nyligen förlorat min svärmor och skulle verkligen behöva lite hjälp på traven att läka. 💜🌸

 70. Tack för din blogg och dina budskap som så ofta är direkt till mig 🙏🏻👼🏻
  Önskar en rosenkvartsängel som kan öppna mitt hjärta för att ta emot kärlek och för att komma närmare min tvillingsjäl❤️

 71. Vilken ära det vore – du skulle få stå i mitt sovrum som en symbol. En symbol för andligheten, för min personliga skyddsängel och som symbol för alla de mina anhöriga som finns på andra sidan. Du ska få stå för den kraft det skänker mig att ha ett andligt språk. Och för för att jag aldrig aldrig är ensam. Tack❣️👼🙏

 72. Tünde Kovacs on

  Har haft ett tufft period och behöver hjälp för att komma på fötter igen. Bara hoppas att lilla ängeln vill bo hos mig i framtiden. <3 kram

 73. Annica Änglamamma on

  Jag är i en fas i livet när jag verkligen skulle behöva lite helande energi. Är det meningen så kommer den till mig annars var den menat åt någon annan…💜

 74. Kristina Willnersson on

  Jag har ett stort behov att få känna ett lugn. Miste vår älskade vovve för elva dagar sedan. Känns helt rörigt i kropp och själ och en sååå stor sorg. 💖

 75. Maria fahlström on

  Ser tävlingen för andra gången och ja något säger mig att den ängeln skulle jag önska ha vid min sida.
  Läser sedan alla kommentarer och ser att det finns människor som behöver den mycket mer än mig.
  Kan ändå inte slita mig från önskan att få
  Vinna denna ängel så här skriver jag.

 76. Helena Hellström on

  Hej! Det är så många som behöver denna ängel, när jag läst alla kommentarer. Jag vill ge denna ängel till en vän som har det lite jobbigt just nu❤.

 77. Maria Axelsson on

  Hej!
  Jag hoppas vinna denna fina ängel av rosenkvarts ~ så jag kan ha med den när jag utför taktil massage som jag tycker mycket om 🙏🏻 Tack 💖💕🌷

 78. Hej goa ❤
  Jag har precis avslutat en alldeles underbar magisk utbildning till yogamassör på Axelsons 😊 Har jobbat länge i sjukvården med allt från svårt sjuka patienter på intensiven, till obduktionstekniker och ta hand om avlidna och sörjande. Jag älskar att ge från mig själv och känner starkt med/för människor. Jag känner att det inte enbart är yogamassage som mina klienter får, dom får så mycket mer 💖 Har en bergs kristall i en kedja runt halsen när jag masserar, den brukar jag ladda på vid min högt älskade hjärtliga plats mitt i skogen med kärlek. Vore underbart att ha denna lilla ängel i rosenkvarts i en liten sammetspåse runt halsen påladdad av dig med kärlek.
  Känner tacksamhet 🙏❤

 79. Jag fyller år den 14 mars, så det skulle vara en väldigt fin present då… 🌹🌹💙
  Det skulle vara bra med lugnande och helande energier till mej.. ☄💝
  Maria H
  ☄☄🌹

 80. Jag skulle önska min tonårsdotter som kämpar med depression och ångest lite lugn och extra kraft i form av en ängel ❤️👼

Lämna en tanke