Meddelande till någon/några av er läsare!

8

Meddelande till någon/några av er läsare!

Någon/några av er har någon slags konflikt med er partner. Det kan ha vart uppe till diskussion om separation, eller så har du själv haft dom tankarna. Gör inget förhastat, tänk verkligen igenom detta en gång till. Meddelandet som kommer upp är att det finns en positiv lösning på detta! Det ni har är något unikt och värt att kämpa för. Någonstans inom dig vet du nog redan om detta. Det strålar kärlek mellan er! Ni har starka band som binder er två samman. Så ta dig tid att hitta förståelse, förlåtelse och öppna ditt hjärta i den här situationen. Det kommer vara så värt det!

Änglarna hälsar “även om det tar emot så håll inte tillbaka nu, utan öppna ditt hjärta och bjud in kärleken”

I kärlek&ljus,
Maria
Ps. Du är varmt välkommen att kontakta mig via mail om du behöver råd/vägledning i livet.
maria.ottosson09@gmail.com
Det går också bra att lägga till mig som din vän på facebook .

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

  1. Tack för detta. Detta var så precis. Gårdagen var hemsk, då han berättade att han skulle till Sälen och åka skidor med sin dotter och hennes familj. Jag tog det lugnt, utåt sett, men mitt inre var i uppror. Vi har inte setts sedan nyår och har 40 mil mellan oss. Vi bodde ihop hos honom ett par år, tills min dotter behövde mig hemmavid och hans dotter dömde ut mig och förtalade mig. Men kärleken finns ju där sedan drygt sex år.

  2. Tack för dom orden. Jag och min sambo har kämpat med vårat förhållande i 5 år nu.Och vi kämpar fortfarande.. Vi vill ju att de ska fungera😊❤️

Lämna en tanke