Medialt meddelande – ljusare tider påväg!

2

Meddelande till någon/några av er läsare!

Du har varit igenom en tuff period i ditt liv! Du fått viktiga insikter om dig själv och du har vuxit som människa. Nu är du igenom, eller börjar närma dig slutet på den här perioden och ljusare tider väntar dig nu! Ljuset är påväg in i ditt liv igen och du har all anledning till att känna tillit till livet igen. Den här perioden som har börjat är särskilt gynnsam för att visualisera hur du vill ha ditt liv, nu sår du dina frön i bördig jord. Gör upp långsiktiga planer och försök att hålla dig positiv och optimistisk. Lita på, och följ din intuition då den är mitt i prick! Du är på helt rätt väg.

Änglarna hälsar “allt som hänt hitintills har en djupare mening och ingenting sker av en slump. Den här förändringen är till det bättre”
I kärlek&ljus,
Maria

Ps. Du är varmt välkommen att kontakta mig om du önskar en personlig råd/vägledning.
Detta gör du via mail:
maria.ottosson09@gmail.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke