Helt kort, och i all sin enkelhet….

0

Jag är ett stort fantast av yoga och någonting jag bla lärt mig genom min yoga är att fokusera min energi.
Det kan vara en tillsynes helt omöjlig övning som ska praktiseras, men när jag sätter in hela min uppmärksamhet på övningen så fokuseras min energi dit och vips så lyckas jag med övningen som skulle göras.

Detta är ett praktiskt exempel på hur vi människor kan använda oss av vår egen kraft. Dit du riktar din uppmärksamhet, det är dit hän din energi går och du kan åstadkomma underverk i livet! Men det gäller såklart också motsatsen, säg du riktar all din uppmärksamhet på bekymmer och problem…..då kommer din energi flöda dit och vips så förstärker och skapar du något du egentligen inte vill ha i ditt liv. 

Så mina fina goa bloggvänner, ni är själva skaparna i era liv! Var observant på var era tankar och uppmärksamhet går…..för det är dithän er energi flödar. Det är genom energi ni skapar!

Håll rätt fokus och ni är snart drottning i era egna liv!

Stor kram, Maria


MariaO

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke