Medialt meddelande – Gränser

3

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha

Du känner dig trött, tom och utsugen. Du har verkligen försökt att ge allt av dig själv, men de människor du givit din energi till är bottenlösa tunnor. Du har gett och gett men inte fått tillräckligt tillbaka. Det du en gång fann intressant har förlorat sin charm. Energierna har stagnerat. Meddelandet idag handlar om att du bör ta dig vidare….stanna inte kvar i denna situation när den dränerar dig på energi. Samla ihop dig, sätt dina gränser och våga säga nej!

“Ditt naturliga tillstånd är glädje”

Du är varmt välkommen för medial vägledning hos mig! Klicka nedan för att boka…


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

Lämna en tanke