Medialt meddelande – Var sann

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha varsann

Du befinner dig i en känslomässig situation, där du slåss mellan att göra andra människor tillags eller att faktiskt stå upp för dig själv. Ska du göra vad dessa andra människor/människan tycker och kanske må dåligt i det eller ska du våga säga din mening med rak rygg och befria dig själv? Meddelandet idag handlar om att du ska våga visa dina känslor öppet och tydligt. Att våga vara sann mot dig själv. När du väl vågar att gå din egen väg i din egen sanning, då först blir du drottning i ditt eget liv!

“Att vara sann mot dig själv är din ända plikt”

Du är varmt välkommen för medial vägledning hos mig! Klicka nedan för att boka…


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke