Medialt meddelande – Målmedvetenhet

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus målmedvetenhet

Du jobbar hårt på någonting, det här tar i princip all din kraft! Du har fortfarande en bit kvar, men vackla inte nu utan håll fokus! Meddelandet idag handlar om att du ska lita på din egen kraft och var målmedveten! Var inte rädd för att be dina guider om en extra skjuts energi om du skulle behöva det. Du påminns om att “Rom inte byggdes på en dag” och att hårt arbete belönas. Så stanna inte upp nu, håll fokus och var målmedveten. Du kommer snart nå ditt mål.

“Den styrka du nu behöver finner du i ditt inre centrum”

Du är varmt välkommen för medial vägledning hos mig! Klicka nedan för att boka…


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tack. Jag förstår att jag håller på att lära mig tålamodets gåta. Har alltid saknat tålamod, men har nu blivit rätt bra på att härda ut och vänta. Har tillit och vet att allt ordnar sig till det bästa.

    • Bra att du jobbar på ditt tålamod….det är en mycket bra egenskap att besitta!
      Stor kram,
      Maria

Lämna en tanke