Medialt meddelande – Vakna

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria vakna

Du går runt och tvivlar på något. Du har pessimistiska och negativa tankar kring en situation. Dina rädslor i detta gör att du inte kan se hur verkligheten faktiskt är! Dina rädslor och din bild av det hela har ingenting att göra med hur det verkligen ser ut! Meddelandet idag handlar om att släppa dina rädslor, vakna upp och se vad som verkligen händer. Den här situationen ser betydligt mer positiv ut än hur du målar upp den till att vara. Snart kommer du titta tillbaka på den här perioden och skratta åt dina egna spöken.

“Precis bortom dina rädslor ligger din frihet”

Du är varmt välkommen för medial vägledning hos mig! Klicka nedan för att boka…


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke