Medialt meddelande – Befria dig!

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!


Du bär på ett ok. Någon har någon gång i tiden talat om för dig att du är si och du är så. Kanske det en gång i tiden fanns en giltighet i dessa påståenden, men idag är du inte den du var då! Ändå går du runt med föreställningar om dig själv som inte stämmer! Meddelandet idag handlar om att du ska befria dig själv! Kapa banden med det förflutnas påståenden om dig. Befria dig från gamla föreställningar som begränsar ditt sinne och din ande. Låt inte det gamla styra över nuet, utan nu är det din tid att bli fri och leva i det du är idag!

”De ända begränsningar som är verkliga är de du skapar själv”

Du är varmt välkommen för medial vägledning hos mig! Klicka nedan för att boka…


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke