Medialt meddelande – Tillit

3

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus tillit

Det är som om att du går runt och väntar på något slags besked. Det kan också vara så att du väntar på att en ny möjlighet ska dyka upp för dig. Meddelandet idag handlar om tillit och om att det faktiskt kommer komma något positivt din väg. Det där beskedet du väntar på kommer att komma inom kort, eller om det är en möjlighet du väntar på så kommer den snart korsa din väg. Vila i förvissningen om att tajmingen i det som sker ligger perfekt!

”Låt din tillit vara större än din rädsla”


MariaO
Boka nu


För GRATIS Spådom/Vägledning:

KLICKA HÄR

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Ingmarie Bryneholt on

    Åh! I dag var det mitt i prick på mig, precis så här känner jag mig nu, går och väntar och hoppas på att i alla fall få komma på en jobbintervju!?🔮🙏🏻❤️

Lämna en tanke