Medialt meddelande – Balans

0

Tack till er som läser min blogg och tack för förtroendet till alla er som vänder sig till mig för vägledning/spådom!
Hoppas ni alla haft en fin och härlig helg. Jag har spenderat helgen med min stora härliga familj. Det har vart fokus på hårklippningar och stranden för vår del. Min minsta lilla sockertopp som lapar sol! Den här tjejen är väl balanserad och trygg i själv, en liten tjej som vet att njuta av nuet. Har ni sett något sötare?

sunny kid

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus balans

Du har tappat balansen och du känns en aning ocentrerad. Försök uppmärksamma vilka situationer eller vilken situation som skapar obalans hos dig, sätt ord på det och jobba dig mot att bli centrerad igen. Meddelandet idag handlar om att skapa balans i ditt vardagsliv, det handlar om att centrera dig själv så att du står stadigt även om det skulle blåsa upp till storm igen. Hitta din inre kärna och din inre vishet. Meditera, gå lugna promenader och försök andas korrekt.

”Hitta inre frid och hela din själ”


MariaO
Boka nu


För GRATIS Spådom/Vägledning:

KLICKA HÄR

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke