Medialt meddelande – Praktiska ting

0

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria praktiska

Idag är det oro runt det praktiska som kommer in… du oroar och stressar dig över ekonomi och jobbsituation. Det har varit tufft en lång period för dig och du har tankar om att detta nog aldrig tar slut. Meddelandet idag handlar om att det visst kommer nå sin ände och det kommer att vända. Men saker och ting landar inte i knäet på dig utan du måste själv se till att sätta energierna i rullning. Detta gör du genom dina tankar och dina känslor gentemot din situation, men också genom att praktiskt ta dig mod till förändring. Börja redan nu våga se och känna hur det ljusnar för dig…

”Manifestera de saker du vill ha genom att tro på dom”


MariaO
Boka nu


För GRATIS Spådom/Vägledning:

KLICKA HÄR

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke