Medialt meddelande – Självkänsla

0

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria praktiska

Du har suttit tillbaka i ditt liv och låtit någon annans påstående om dig blivit en sanning. Din självkänsla har fått sig en rejäl törn och du har tvivel på din egen förmåga och styrka. Idag kommer ett meddelande till dig: Det som du tror är en sanning om dig själv är en lögn! Det som någon en gång gjort mot dig kan nu en gång för alla förgöras…för du är en människa som besitter Gudomlig kraft och Gudomligt ljus! Idag är dagen du ska plocka fram detta och börja ta dina första steg mot att tro på dig själv och lämna din gamla ”sanning” bakom dig! Nu är du redo för att börja leva ett liv i full kraft, självkänsla och med en tro på dig själv!

” Varje ny dag är en ny chans att förändra ditt liv”


MariaO
Boka nu


Sista dagen för GRATIS Spådom/Vägledning:

KLICKA HÄR

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke