Medialt meddelande – Din lycka

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha

Du befinner dig i en relation där grunden är kärleksfulla känslor, men relationen känns obalanserad och inte helt utan komplikationer. Här befinner sig den ena av er i ett läge där man söker bekräftelse och det är nästan som om att man förväntar sig att ens partner ska göra en lycklig.
Meddelandet idag handlar om att du är “din egen lyckas smed”. Din energi har börjat sina. Här är det viktigt att sätta gränser för vad du tycker är ok! Sätta gränser för hur mycket du orkar bära på dina axlar. Du har ett ansvar över din egen lycka och ditt eget välmående! Såklart ska man värna om andra människor, men inte på bekostnad av en själv. Då blir det fel och en obalans uppstår.
Det är viktigt att utveckla tillit och samförstånd i den här relationen. Kommunikation är nyckeln till att lösa det här.

“When you complain, you make yourself a victim. Leave the situation, change the situation or accept it. All else is madness”. – Eckhart Tolle


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke