Medialt meddelande – Redo för handling!

1

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus redo

Du är ängslig över någonting. Men trots denna ängslan så känns det ändå som om att du är redo för att se på din situation som den är. Du är redo för att se sanningen här. Idag handlar meddelandet om att befria dig. Nu ligger nämligen energierna rätt för befrielse och för att påbörja den nödvändiga diskussionen. Idag påpekas det också att en klar och öppen kommunikation är det som kommer att möjliggöra ett fortskridande i den här situationen.

“God kommunikation är bron mellan förvirring och klarhet”


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Ja du märks om gåtan är det hängt i luften sen 1996. Om blir i dag pr jag tveksam om. Men m Själv så är jag enbart intresserad desperat på massor REGN. Jag lider av värmen fruktansvärt. Är AO med regn. För mig är det Spykisk ohälsa årstid.

Lämna en tanke