Medialt meddelande – Fokus!

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha fokus

Du befinner dig i något av ett känslomässigt kaos. Det är som om att du vill äta kakan men ändå ha den kvar. För dig är både ja och nej samtidigt. Du känner ambivalens men samtidigt inte.

Meddelandet idag handlar om fokus och om att grunda dig själv. Samla ihop alla dina känslor, stilla dig själv. Dra ner på tempot och verkligen känn efter! Är detta vad du vill, är detta vad din själ längtar efter? Om du fortskrider, kan detta i förlängningen vara något du kan använda för att hjälpa andra människor?

Var inte ett frö för vinden som flyger hit och lite dit! Ställ dina fötter stadigt på vår vackra jord och rota dig! Grunda dig noga, fokusera och du kommer snart hitta ditt svar och åter skapa balans i dina känslor.

“When you say yes to others, make sure you are not saying no to yourself” – Paulo Coehlo


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke