Medialt meddelande – Seger!

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha lycka

Länge har du gått genom ditt liv med dina ögon stängda. Du har levt ditt liv i de lägre energierna, men något hände och helt plöstligt blev det en spricka i din “fasad”. Det gudomliga ljuset letade sig in och nu, nu håller du på att väckas! Meddelandet idag handlar om att inte streta emot utan slappna av och låt denna transformation ta plats! Du är påväg att väckas ifrån de sovande människornas värld! Du är påväg att gå mot att stå fullt ut i Ljuset! Fortsätt, låt inte rädslor eller ditt ego stoppade dig!

“Den största illusionen i den här världen är illusionen om separation”


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tack fina, blir lika förundrad av dina budskap, dom kommer alltid till mig när jag behöver se och förstå, dom är klockrena. ☺ kram

    • Tack för att du läser min blogg och det jag skriver. Blir ännu gladare av att mina budskap kommer till dig i rätt ögonblick, då har jag lyckats:)
      Kram,
      Maria

Lämna en tanke