Medialt meddelande – Du, främst i ledet!

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddhas främst

Du har funnits där för andra i princip i hela ditt liv. Som det är nu så är du påväg att helt dränera dig själv på energi. Du har ingen kraft kvar och inom dig känner du tomhet.

Idag innehåller meddelandet en stark uppmaning. Du bör genast börja ta hand om dig själv! Både fysiskt och psykisk. Allt börjar med dig! Om du inte tar hand om dig själv så kommer du inte vara stark nog att kunna ta hand om någonting i ditt liv. Därför bör du börja tänka om och sätta dig själv främst i ledet. Börja bygga upp din energi igen för att sen på ett balanserat och lugnt sätt börja ge av dig själv igen.

“You can not pour from an empty cup…”


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Är redan kraschad, ligger i pöl och blöder och ingen i min familj ser eller hjälper mig, spelar inge roöl vad jag säger, jag har bett och vädjat om att dom ska hjälpa mig . Min man är psykopat /narcissist och han har kört med härskarteknik, undanhållit information som jag behöver, talat om att jag är oalmänbildad, gjort ner mig inför vänner mm. Jag har varit ensamstående med tre barn, var att det vuxna aldrig flyttade hemifrån dvs min man.
    Idag är jag sjupensionär och fattig och slåss för mitt liv, men är rädd hur jag ska klara mig ekonomiskt. Är helt ensam och inget stöd.

Lämna en tanke