Medialt meddelande – Var Sanningen

4

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus sanningenPå utsidan är allt bra, men på insidan ser saken helt annorlunda ut. Du har i princip allt man kan önska sig och fram tills för en tid sedan var du nöjd, men nu har du börjat ifrågasätta meningen med allt. Du har börjat känna en stark längtan bort ifrån allt det du har, du längtar efter den totala friheten och den totala kärleken! Du har börjat se sprickorna i fasaden och börjat förstå att saker inte är vad de ser ut att vara.

Meddelandet idag handlar om själslig befrielse. Du uppmanas att gå din väg från materialismens ytlighet för att sakta gå mot själslig upplysning. I detta kan du behöva göra större förändringar i ditt liv, som att lämna relationer som inte längre fyller någon funktion. Men var inte rädd, vila i att du är omhändertagen och sedd i din vandring mot sanningen.

Du har modet att bli rebellen du längtar efter! Den som säger nej och som är sanningen!

“Gå din sanning, säg din sanning och var din sanning”


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

    • Var sann i allt du gör, våga se verkligheten precis så den är. Allt blir bra till slut!
      Stor kram,
      Maria

Lämna en tanke