Medialt meddelande – Väntan

7

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddhas väntan

Du går och väntar på något slags besked. Det här kan ha att göra med en myndighet eller något annat viktigt avtal. Detta upptar mycket av din tankeverksamhet just nu och du har haft sömnlösa nätter över den här situationen. Meddelandet idag påvisar att den här situationen ser ut att lösa sig till det bästa för dig! Du uppmanas att hålla ditt sinne så klart och positivt du kan. Din väntan är snart över och en stor tyngd kommer snart falla från dina axlar.

“Tålamod handlar egentligen inte om väntan, utan om en förmåga att hålla en bra attityd medan du väntar”


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. I stort sett alla dina inlägg är som om du skulle ha pratat med mig, exakt tajming för olika situationer i mitt liv som du skriver om, otroligt, och fantastiskt för det öppnar upp för mig. Tack!

 2. Hoppas verkligen det gäller mig! Väntar på två besked båda är lika viktiga. Fryser så i mitt hem försöker på alla sätt få hjälp. Och en arvstvist som jag hamnade i.
  Är så trött och less måste få tillbaka mitt liv. Kramar ❤

 3. Hej,
  Vill bara bekräfta att budskapet har dels slagit in idag. Att jag äntligen tack vare citatet längs ner har lärt mig vad tålamod lär en. Jag har dessutom lyckats att praktisera det medans min tålamod har testas nu tack vare DIG kan jag sätta ord på det💜💜💜

  • Åh vad glad jag blir av att läsa dina ord! Det är det här som motiverar mig att fortsätta mitt jobb med dessa meddelanden till dig och resten som läser dem.
   Stor kram,
   Maria

Lämna en tanke