Medialt meddelande – Ta en paus!

0

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddhas paus

Du känner dig otillräcklig och det är som om att du pressar dig själv till randen i det mesta du företar dig. Det tar aldrig slut, utan det finns alltid något annat eller något nytt att göra.

Idag handlar meddelandet om att känna kärlek till dig själv, att ge dig själv en paus i dina höga krav och i dina höga prestationer. Du är precis lika tillräcklig som en nyfödd baby…Du är älskad precis lika mycket oavsett vad du presterar i livet. I slutet spelar det ingen roll vad du skapat i den materiella världen. Det som spelar någon roll är hur mycket kärlek du lyckats sprida till dig själv och till andra.

Ta ett djupt andetag och fundera på om det egentligen är värt att jaga på i livet som du gör. Kanske är det så att tiden nu är inne för den där förändringen du innerst inne drömmer om? Låt inte rädslorna stoppa dig…

“There is more to life than increasing its speed” – Mohandas K. Ghandi


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke