Medialt meddelande – Stagnation

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus stagnation

Du är fast i någonting och det ser ut som om att detta påverkar hela ditt liv. Saker runtom dig och inom dig har stagnerat! Det positiva här är att du VET vad du behöver göra för att komma vidare, men har inte riktigt modet och kraften. Utan du väljer att sitta kvar i denna ganska destruktiva situation.

Meddelandet idag uppmanar dig till att börja röra dig framåt! Ta dig ur detta! Du har inte hamnat här på jorden, här i din mänskliga kropp, för att sitta still i stagnation. Nej fina vän! Du har hamnat här för att du ska utvecklas, utmanas och hela tiden vara i progression. Ta fram rebellen i dig och se till att situationen börjar förändras! Trotsa dina egna rädslor och hitta modet i vetskapen att rörelse är en av anledningarna till att du är i din kropp och här på jorden! Rörelse är liv!

“Suffering is not holding you, you are holding suffering” – Buddha


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Elin Andersson on

    Hej Maria..den relation ja hade fick ett abrupt slut igår…ska ja försöka kämpa för den eller är det lönlöst…jag är såklart fruktansvärt ledsen…
    Kram från Elin

Lämna en tanke