Medialt meddelande – Drömmar!

0

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria drömmarDu är som om att går och drömmer om något! Det här är något du längtat efter och drömt om ganska länge. Dock har du tvekat och du har även lyssnat på människor runtom dig som tvivlat på det du längtar efter att göra.

Idag kommer din bekräftelse på att du ska följa dina drömmar! Gör det du längtat efter så länge och låt inte de med “små sinnen” försöka övertyga dig om att dina drömmar är för stora. Så är det inte alls!

Kom ihåg, ta inte livet på alltför stort allvar. Utan lek, spela ut din roll och följ din inre längtan! Gör du det, så kommer du framöver blicka tillbaka och tänka “herregud, vilken tur att jag följde min egen inre kompass i detta”. Så sätt fart nu, bred ut dina vingar och ge dina drömmar liv!

“Skapa ett liv som känns bra på insidan, inte bara ett som ser bra ut från utsidan”

Du är varmt välkommen att kontakta mig för medial vägledning om du så skulle önska, klicka nedan;


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke