Medialt meddelande – Tålamod och Kärlek!

0

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus tålamod

Det känns som om att du stundom känner frustration med människor runtom dig. Du kan känna att dom inte förstår , varken förstår dig eller förstår djupet i livet. I detta kan du också känna dig ensam. Du kan känna att du saknar vänner / partner som känner inför det andliga livet som du gör.

Meddelandet idag handlar om tålamod gentemot dina medmänniskor. Istället för att känna separation, känn hur du och de runtom dig kommer från samma källa. Känn hur allt är länkat samman ur djup ovillkorlig kärlek och stort tålamod. Var den kärleken, var det tålamodet…försök vara så lik den Gudomliga källan som möjligt. Praktisera detta varje dag, i varje handling, i varje tanke, i varje andetag. Vi går alla mot samma mål….Hem.

“Once you awaken, you will have no interest in judging those who sleep”– James Blanchard

Du är varmt välkommen att kontakta mig för medial vägledning om du så skulle önska, klicka nedan;


MariaO
Boka nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke