Medialt meddelande – Lätthet!

6

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria rikedom

Du kan ha känt dig tyngd av en situation, tyngd av vad livet har lagt framför dina fötter….

Meddelandet idag handlar om lätthet, att fortskrida livet med en djup förvissning om att det som lagts framför dina fötter har en djup gudomlig mening. Något du kanske inte förstår idag, men som du kommer förstå “imorgon”. Du bor i din kropp och du spelar din roll! Ju större prövningar desto djupare blir insikterna. Ju djupare insikter desto större blir ditt medvetande. Ju större medvetande desto större expansion av din själ!

Allt är väl, allt är i sin ordning och allt kommer bli bra! Så lägg lite av din tyngd åt sidan och fortsätt framåt med lite lättare steg. Vila i förvissningen om att du inte är din kropp, inte heller dina problem utan du är själslig medvetenhet!

“There is no coming to consiousness without pain” – Carl Ljung

Du är varmt välkommen att kontakta mig för medial vägledning , klicka nedan;


Boka Nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Hej!
  Har haft många tuffa prövningar i mitt liv och klarat dem med ett hopp en tillit och ett positivt sinne. Nu är det dags igen för ny prövning och jag ser inte varför det måste vara så. Har tillit till att det blir bra att det ingår i min plan som människa. Kom in på din sida av en tillfällighet om det nu finns något sådant. Dina ord har träffat mitt i prick och berör mig i allra högsta grad. De gör det lättare i en svår tid. Stor tacksamhet för att Du dök upp i mitt liv. TACK❤

  • Åh så fint skrivet! “att ha tillit till att allt går bra, ingår i min plan som människa”….precis så är det, vi, själen, planerar våra liv, förbereder och sen lever vi ut dem genom våra mänskliga kroppar.
   Allt för att växa och expandera medvetandet…..

   Tack för att du är du!
   Stor kram,
   Maria

 2. Lena Carlström on

  Tack Maria, för dagens budskap, det kändes som du sa det till mig… 🙂
  Det är tungt – men allt kommer troligtvis att bli bra.

 3. Jag är mitt uppe i en känslomässig berg och dalbana, sedan ungefär ett år tillbaka träffar jag en man som jag trivs oerhört bra med, jag har aldrig tidigare känt mig så trygg, lugn och avslappnad med någon man! Jag är kär! Tidigare män jag “dejtat” har jag alltid haft en känsla av att bli bedömd, och osäkerheten har varit dominerande, men inte med honom! Saken är den att han är osäker på oss, han känner sig stressad över att inte kunna ge mig så mycket tid och uppmärksamhet som han tycker jag är värd, pga delad vårdnad, jobb på annan ort, avståndet mellan oss…
  Att sova, äta, fungera (på jobbet i synnerhet) går som en jojo… Hans uteblivna svar på messenger gör att jag målar hela Dantes Inferno på väggarna…
  Jag måste verkligen ha tillit att allt kommer att bli bra, även om det är svårt nu, när jag är mitt i mörkret…
  Tack för dina hoppingivande ord!

Lämna en tanke