2 heta Boktips!

0

Idag kommer det inget Medialt meddelande till er. Däremot kommer det ett par boktips!

Den största visdomen den finner du inom dig själv! Där finns egentligen allt du behöver veta. Du är ju sammankopplad med Alltet, med Gud, med den allomfattande Energin, så hur skulle det inte kunna vara så?
Det kluriga med att befinna sig i den mänskliga kroppen är att komma på hur du ska nå in till den här källan av kunskap och visdom. Här kan t.ex. böcker vara en källa till inspiration i din resa inåt och i ditt uppvaknande! Bra andliga böcker kan hjälpa dig på vägen att se igenom illusionen.

Så, här är två stycken av mina favorit böcker! Dessa böcker har varit en stor inspirationskälla för mig och jag vill gärna dela med mig av dessa till er!

ram dass yogananda

Den första boken heter “Be here now” och är skriven av Ram Dass.
Den här boken är otroligt inspirerande, skriven i stor sanning. Delar av den är också mycket praktiskt! En manual för att leva ett medvetet liv. Mycket inspirerande!

Den andra boken är “Autobiography of a Yogi” av Paramahansa Yogananda.
Denna bok är djup och så kärleksfullt skriven, en oundviklig bok om man har en önskan om att på djupet läsa om det andliga livet. Att försöka på några rader beskriva den här boken är en omöjlighet, här finns allt!

Läs, läs, läs!!! Bli inspirerade, förundras men gå sedan din egen väg! Var originella och sträva mot normen….Var inte normal:)

“If you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be”

Du är varmt välkommen att kontakta mig för medial vägledning , klicka nedan;


Boka Nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke