Medialt meddelande – Fred!

0

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha paus

Det är som om att du befinner dig i en krigszon! Det ser ut som om att detta har att göra med dig själv och dina egna känslor…..Som om du inte kan sluta fred med dig själv, att du ständigt går i attack mot dig själv.

Meddelandet idag:
Du är älskad oavsett dina tillkortakommande, oavsett vad du gjort och oavsett var du befinner dig idag. Du är en del av den Gudomliga energin, du är en del av “skaparen”. Hur kan du inte vara älskad då!

Slut fred med dig själv, minns vem du är och vart du kommer ifrån! När du slutit fred med dig själv, först då kan du leva i fred med människor runtom dig. Förlåt dig själv idag, nu och för alltid. Lev i den gudomliga energin helt och fullt och känn hur du börjar gå mot harmoni i alla delar av ditt liv!

“He who is filled with love, is filled with God itself” – Saint Augustine

Du är varmt välkommen att kontakta mig för medial vägledning , klicka nedan;


Boka Nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke