Medialt meddelande – Vilsenhet!

3

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du kan känna dig vilsen och ensam just nu. Det kan vara någonting som just hänt som skapat den här vilsenheten hos dig. Men det kan också vara en fas du går igenom där vägen inte är helt klar för dig.

Meddelandet idag:
Hela ditt liv hänger samman. Det är som ett stort pussel där varje bit passar perfekt in i vartannat för att inom sin tid skapa den ultimata livsbilden. Ingenting sker av en slump, allt har sin mening. Även nu när du känner dig vilsen….Den här fasen är den perfekta fasen för det som sedan ska komma in i ditt liv.

Ha tillit till att allt är som det ska, gör ditt bästa och ta hand om alla känslor som du har inom dig. Du är aldrig ensam…känslan av ensamhet skapas av dina tankar. Du är aldrig ensam, vänd fokus inåt och känn det! Fortsätt sedan framåt i den känslan och du kommer snart se klart på din situation.

“If you correct your mind, the rest off your life will fall into place” – Lao Tzu

Du är varmt välkommen att kontakta mig för medial vägledning , klicka nedan;


Boka Nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Allt är som det ska vara just nu, enligt universums plan för mig! Tålamod Tillit och Tro, allt är menat att lära sig något på vägen! Dina ord stärker mig att fortsätta ha tillit TACK 🙏🌸

  2. TACK dina ord stärker mig att ha Tillit!!Allt är precis som det ska vara just nu enligt universums plan för mig! Tillit Tålamod Tro och Tacksamhet…jag får lärdomar på vägen! 🙏🌸

Lämna en tanke