Medialt meddelande – Förändring!

2

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha förändring

Du funderar på att förändra något i ditt liv, det kan vara en större förändring men även någon mindre förändring. Det utmärkande här är din längtan efter denna förändring…

Meddelandet idag:
Oavsett vad det är du längtar efter att förändra så använd din intuition som kompass här! Känn efter i magen och känn efter i hjärtat, använd sedan hjärnan för att reflektera över de beslut du fattar gällande dessa förändringar.

Låt inte ditt intellekt ta överhand här, utan gå inåt och fatta beslut utifrån ditt sanna jag. Din intuition ljuger aldrig, den är alltid sann och leder dig alltid rätt. Tar du dina första steg mot förändring nu så gör du det i medvind! Energierna ligger rätt för förändring…

“May your choices reflect your hopes and not your fears” – Nelson Mandela

Du är varmt välkommen att kontakta mig för medial vägledning , klicka nedan;


Boka Nu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Så sant magkänslan leder en alltid rätt, även om man ibland vill förbise den för det kan göra ont att se sanningen. Dock kommer man alltid tillbaka till att ta beslut efter ens sanna jag..man är helt enkelt tvungen för att må bra och utvecklas positivt som människa!
    Glad och tacksam för dina välgörande ord! Du ger så mycket positivitet och en kärleksfull energi🙏🌸💕

Lämna en tanke